FA EN AR RU FR

حضور عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان در پنجمین کارگاه بین المللی نماتد شناسی سازمان ECO

پنجمین کارگاه بین المللی ظرفیت سازی در علم نماتدشناسی توسط بنیاد علمی سازمانECO(شامل کشورهای ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، گرجستان، تاجیکستان و قرقیزستان به میزبانی کشور پاکستان و در شهر بندری کراچی به مدت 10 روز از تاریخ 23 بهمن تا 3 اسفندماه سال جاری برگزار شد. اهداف برگزاری این کارگاه،توسعه ظرفیتهای تحقیقات نماتدشناسی و مدیریت آنها،شناسایی نواقص روشهای رایج نماتدشناسی در حفاظت گیاهان و بهره گیری از پتانسیل موجود جهت ارتقای آنها، توسعه همکاری در بین کشورهای عضو در زمینه نماتدشناسی با تأکید بر حفاظت گیاهان بودند. در این راستا و براساس اعلان معاونت همکاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم، جناب آقای دکتر سالار جمالی عضو هیئت علمی گروه گیاهپزشکی، دانشکده علوم کشاورزی در این کارگاه حضور یافته و با ارائه مقاله ای به وضعیت کنونی این علم و تحقیقات انجام شده در ایران پرداختند. در این سفر، نشستهایی با حضور نمایندگان سایر کشورهای عضو برگزار و زمینه های همکاری مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.