بستن
FA EN

اعضای هیات علمی

امیر پورفرزاد

امیر پورفرزاد

امیر پورفرزاد    (EN Page)

استادیار
پست الکترونیکی: 
فایل رزومه :   دانلود

پژوهشگر برتر دانشگاه گیلان در سال 1398

 

►عضو کمیسیون فنی صدور پروانه های بهداشتی ساخت و بسته بندی موسسات تولید مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و داروی استان گیلان، 1396 تاکنون.

 

► عضو کمیته هماهنگی و برنامه ریزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی، معاونت غذا و داروی استان گیلان، 1396 تاکنون.

 

► راه اندازی واحد فناور "طراحی و تولید دانش فنی محصولات غذایی فراسودمند"، 1398.

 

► عضو کارگروه مواد غذایی شورای صنعت دانشگاه گیلان، 1396 تاکنون.

 

 ► راه اندازی هسته پژوهشی فندق، 1395.

 

► راه اندازی آزمایشگاه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه گیلان، 1395.


► استاد مشاور انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه گیلان، 1394 تاکنون.


► عضو کمیته علمی پژوهشکده انگور و کشمش کشور، 1393تاکنون.


► رتبه اول نهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور کشور، 1390.


► رتبه اول نهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور خراسان رضوی، 1389.


► مدیر R & D و مشاور در کارخانجات نان صنعتی، دونات و شکلات، 1389تاکنون.


► کسب عنوان طرح شاخص و برتر در جشنواره نوآوری، شکوفایی، پژوهش و فناوری استانداری خراسان رضوی، سال 1387 .

 

 ► نوآور برتر در جشنواره نوآوری، شکوفایی، پژوهش و فناوری استانداری خراسان رضوی، سال 1387.



سایر توضیحات

 

پست الکترونیک:amir.pourfarzad@gmail.com

آدرس: رشت، کیلومتر 5 جاده تهران، دانشگاه گیلان، دانشکده علوم کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی

 

  1. افتخارات و سوابق اجرایی:
  • واحد فنی – مهندسی نمونه کشوری وزارت صمت در سال 1400

  • پژوهشگر برتر دانشگاه گیلان در سال 1398.

  • راه اندازی مرکز پژوهش های علمی و صنعتی محصولات غذایی فراسودمند در پارک علم و فناوری گیلان با مجوز رسمی از وزارت صنعت، معدن و تجارت، 1400.

  • راه اندازی واحد فناور "طراحی و تولید دانش فنی محصولات غذایی فراسودمند" در پارک علم و فناوری گیلان، 1398.

  • عضو کمیسیون فنی صدور پروانه های بهداشتی ساخت و بسته بندی موسسات تولید مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و داروی استان گیلان، 1396 تاکنون.

  • عضو کمیته هماهنگی و برنامه ریزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی، معاونت غذا و داروی استان گیلان، 1396 تاکنون.

  • عضو کارگروه مواد غذایی شورای صنعت دانشگاه گیلان، 1396 تاکنون.

  • راه اندازی و عضویت در هسته پژوهشی فندق، 1395 تاکنون.

  • عضو کمیته علمی پژوهشکده انگور و کشمش کشور، 1393تاکنون.

  • راه اندازی آزمایشگاه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه گیلان، 1395.

  • استاد مشاور انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه گیلان، 1394-1399.

  • رتبه اول نهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور کشور، 1390.

  • رتبه اول نهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور خراسان رضوی، 1389.

  • مدیر R & D و مشاور در کارخانجات نان صنعتی، دونات و شکلات، 1389تاکنون.

  • کسب عنوان طرح شاخص و برتر در جشنواره نوآوری، شکوفایی، پژوهش و فناوری استانداری خراسان رضوی، سال 1387 .

  • نوآور برتر در جشنواره نوآوری، شکوفایی، پژوهش و فناوری استانداری خراسان رضوی، سال 1387.


 

وضعیت تحصیلی:

مدرک تحصیلی

نام دانشگاه

سال شروع

سال اخذ مدرک

رشته تحصیلی

گرایش

کارشناسی

شیراز

1382

1386

صنایع غذایی

تبدیل مواد غذایی

کارشناسی ارشد

فردوسی مشهد

1386

1389

صنایع غذایی

تبدیل مواد غذایی

دکتری

فردوسی مشهد

1389

1393

صنایع غذایی

تکنولوژی مواد غذایی

 

 

  1. پایان نامه دکتری:

عنوان:      استخراج و خالص سازی فروکتان های سریش و بررسی برهم کنش آنها با بیوپلیمرهای آرد گندم با استفاده از روش اسپکتروسکوپی مادون قرمز             

نمره پایان نامه:       20

اساتید راهنما و مشاور:       دکتر محمد باقر حبیبی نجفی، دکتر محمد حسین حداد خداپرست، دکتر محمد حسن زاده خیاط

 

 

 

  1. پایان نامه کارشناسی ارشد:

عنوان:      تولید و بهینه سازی ژل امولسیفایر برای بهبود خواص رئولوژیکی خمیر، کیفیت و ماندگاری نان بربری غنی شده با سویا

نمره پایان نامه:         20  

اساتید راهنما و مشاور:       دکتر محمد حسین حداد خداپرست، دکتر مهدی کریمی، دکتر سید علی مرتضوی

 



 

اختراعات دارای تائیدیه علمی از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران:

  • فرمولاسیون محلول افزایش دهنده کیفیت و ماندگاری کره های آجیلی، 1399.
  • فرمولاسیون پریمیکس غنی سازی نان های نیمه حجیم با اینولین، 1399.
  • فرمولاسیون و فرآیند تولید ژل بهبود دهنده کیفیت و ماندگاری کره فندق، 1399.
  • فرآیند تولید و فرمولاسیون قرص فراسودمند سبوس برنج غنی شده با دوشاب، 1397.
  • فرمولاسیون و فرآیند تولید آدامس سین بیوتیک، 1397.
  • فرمولاسیون و فرآیند تولید سس فندق، 1396.
  • اینولین تولید شده از گیاه سریش، 1396.
  • فرایند تولید ژل بهبود دهنده نان بربری، 1390.
  • ژل بهبود دهنده نان لواش، 1390.

 

  1. تدوین استانداردهای ملی:
  • رئیس کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی ایران شماره 2- 9639، سبوس برنج فرآوری¬شده– ویژگی¬ها و روش های آزمون، 1400.
  • عضو کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی ایران شماره 2359، آرد بادام زمینی – ویژگی ها و روش های آزمون، 1399.
  • رئیس کمیسیون فنی تدوین استاندارد ملی ایران شماره 2- 9639، گندم و آرد گندم -میزان گلوتن-قسمت 2- اندازه گیری گلوتن مرطوب و اندیس گلوتن به روش مکانیکی، 1395.

 

  1. طرحهای پژوهشی خاتمه یافته:
  • تحقیق و توسعه محصولات فراسودمند بر پایه سبوس برنج، صنایع غذایی گیلتاز، 1400-1401.
  • بهینه سازی فرمولاسیون و شرایط تولید نسکافه رژیمی فراسودمند، دانشگاه گیلان و صنایع غذایی گیلتاز، 1398-1400.
  • بهینه سازی فرمولاسیون روغن آفتابگردان فراسودمند غنی شده با کورکومین، دانشگاه گیلان و شرکت روغن گنجه رودبار، 1398-1400.
  • بهینه سازی فرمولاسیون نان چایی فراسودمند، پایش نوآوران ایمن کاسپین، 1399-1400.
  • غنی سازی نان سنتی ایرانی با اسیدهای چرب امگا 3 درون پوشانی شده در صمغ قدومه شیرازی و آلژینات، پارک علم و فناوری گیلان، 1397-1400.
  • استفاده از صمغ دانه مرو برای بهبود کیفیت و ماندگاری نان: بررسی با روش اسپکتروسکوپی مادون قرمز، دانشگاه گیلان، 1398-1399.
  • بررسی تاثیر امولسیفایر های مونو و دی گلیسیرید و لسیتین بر کیفیت و ماندگاری کره فندق، پارک علم و فناوری گیلان، 1397-1399.
  • بررسی تاثیر افزودنیها بر ویژگیهای نان غنی شده با اینولین با استفاده از روش طیف سنجی مادون قرمز در سیستم مدل، صندوق حمایت از پژوهشگران کشور، 1394-1398.
  • افزایش کیفیت و ماندگاری کره فندق- تعیین ویژگی ها و روش های آزمون، اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی، 1397.
  • بهینه سازی فرمولاسیون و تولید تجاری کره فندق، پارک علم و فناوری گیلان، 1394-1396.
  • تولید قرص سبوس برنج، دانشگاه گیلان و صنایع غذایی گیلتاز، 1395-1397.
  • تولید سس فندق، پارک علم و فناوری گیلان، 1394-1396.
  • تولید واکس مرکبات با استفاده از بره موم، پارک علم و فناوری گیلان، 1394-1396.
  • بهینه سازی شرایط تولید نوشیدنی فراسودمند از فندق، دانشگاه گیلان، 1394-1395.
  • تولید نوشیدنی فراسودمند از دوشاب خرمالوی جنگلی، پارک علم و فناوری گیلان، 1394-1396.
  • تولید خمیر ترش از برخی منابع فیبری برای افزایش کیفیت و ماندگاری نان بربری، دانشگاه فردوسی مشهد، 1391-1393.
  • ارزیابی و بهینه سازی شرایط مناسب استفاده از ازن جهت افزایش کیفیت و ماندگاری آرد و نان، دانشگاه فردوسی مشهد، 1390-1392.
  • تولید نان با ماندگاری بالا، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، 1389-1386.
  • بررسی تاثیر استفاده از لفافهای مختلف بسته بندی در افزایش ماندگاری نان،1388-1386، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی.
  • استفاده از روشهای مختلف بسته بندی جهت نگهداری طولانی مدت نان، 1388-1386، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی.
  • ارزیابی کیفیت آردهای گندم موجود و ارایه راهکارهای تنظیم و یکسان سازی کیفیت به منظور تولید نان با ماندگاری بالا، 1388-1386، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی.
  • ارزیابی و بهینه سازی شرایط تخمیر مناسب جهت افزایش ماندگاری نان، 1388-1387، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی.
  • بررسی انواع افزودنی‌ها و بهینه‌سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان، 1388-1386، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی.
  • بررسی سیستمهای موجود پخت نان و بهینه سازی و انتخاب سیستم مناسب برای تولید نان با ماندگاری، 1388-1387، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی.

 

مدرس کارگاه ها:

  • تدریس در کارگاه عملی تولید وافل های فراسودمند، 1397، دانشگاه گیلان.
  • تدریس در کارگاه عملی تولید کیک های تخمیری، 1396، دانشگاه گیلان.
  • تدریس در کارگاه عملی تولید وافل های بلژیکی، 1396، دانشگاه گیلان.
  • کارگاه عملی آشنایی با اصول، مبانی و روش های تولید بیسکویت، 1395، دانشگاه گیلان.
  • کارگاه عملی آشنایی با اصول، مبانی و روش های تولید نان، 1395، دانشگاه گیلان.
  • کارگاه آشنایی با غذاهای فراسودمند، 1395، دانشگاه گیلان.
  • تدریس در کارگاه آموزشی آشنایی با نرم افزار Design Expert و استفاده از آن در بهینه سازی فرآیندها، 1394، دانشگاه گیلان.
  • کارگاه آشنایی با غذاهای فراسودمند، 1394، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان.

 

 

 

  1.  مقالات علمی چاپ شده در نشریات : ISI

ردیف

نام نویسندگان

عنوان مقاله

عنوان نشریه

تاریخ

شماره نشریه

  1.  

 A. Pourfarzad, A. Yousefi & K. Ako

 Steady/dynamic rheological characterization and FTIR study on wheat starch-sage seed gum blends

 Food Hydrocolloids

2021

111, 106380

  1.  

A. Pourfarzad, & R. Shokouhi Kisomi

Effect of Lecithin and Mono- and Di-Glycerides on Quality and Shelf Life of Hazelnut Butter: Chemometric Approach

Polish Journal of Food and Nutrition Sciences

2020

70(4), 399–408

  1.  

A. Pourfarzad, & A. Yousefi,

Effect of different excipients on physicochemical properties of the functional rice bran tablet: univariate and multivariate studies on a novel food supplement

Journal of Food Measurement and Characterization

2020

online

  1.  

Z. Ahmadian, R. Niazmand, & A. Pourfarzad

Microencapsulation of Saffron Petal Phenolic Extract: Their Characterization, In Vitro Gastrointestinal Digestion, and Storage Stability

Journal of food science

2019

84(10), 2745-2757.

  1.  

M.B. Habibi Najafi, A. Leufven, M.R. Edalatian Dovom, N. Sedaghatand A. Pourfarzad

Probing the interactions between hardness and sensory of pistachio nuts during storage using principal component analysis

Food science & nutrition

2019

7(8), 2684-2691.

  1.  

A. Pourfarzad, Z. Ahmadian, and M.B. Habibi-Najafi

Interactions between polyols and wheat biopolymers in a bread model system fortified with inulin: A Fourier transform infrared study

Heliyon

2018

4 (12), 1-7.

  1.  

A. Pourfarzad, Z. Ahmadian, and M.H. Tavassoli-Kafrani

The effect of Sodium Stearoyl Lactylate on structural changes of wheat gluten in a model system fortified with inulin: Investigation with Fourier Transform Infrared Spectroscopy

Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre

 

2019

17, 100175.

  1.  

S.D. Qaziyani, A. Pourfarzad, S. Gheibi, and L.R. Nasiraie

Effect of encapsulation and wall material on the probiotic survival and physicochemical properties of synbiotic chewing gum: study with univariate and multivariate analyses

Heliyon

2019

5(7), p.e02144.

  1.  

A. Pourfarzad, M. Kavoosi-Kalashami, S. Gheibi

Effect of different flavoring agents on sensory aspects of hazelnut butter: Identification and prioritization using riddling and TOPSIS approaches

AIMS Agriculture and Food

2018

 3(3): 266–279.

  1.  

M. Kavoosi-Kalashami, A. Pourfarzad, S. Ghaibi, M.S. Allahyari, J. Surujlal and V. Borsellino

Urban consumers’ attitudes and willingness to pay for functional foods in Iran: A case of dietary sugar

 

AIMS Agriculture and Food

2017

2(3): 310-323.

  1.  

 S. Gheibi, G. Gharibi, M.A. Khalilzadeh and A. Pourfarzad

Electrochemical Analysis of ascorbic acid in Food and Drug Samples using a Biosynthesized Ag Nanoparticle as a Mediator in Carbon Paste Matrix

Analytical & Bioanalytical

Electrochemistry

2017

 Vol. 9, No. 3, 365-373

  1.  

M.B. Habibi Najafi, A. Pourfarzad, H. Zahedi, Z. Ahmadian-Kouchaksaraie, M.H. Haddad Khodaparast

Development of sourdough fermented date seed for improving the quality and shelf life of flat bread: Study with Univariate and Multivariate Analyses

Journal of Food Science and Technology

2016

53(1):209–220

  1.  

A. Pourfarzad, M.B.H. Najafi, M.H.H. Khodaparast, M.H. Khayyat

Serish inulin and wheat biopolymers interactions in model systems as a basis for understanding the impact of inulin on bread properties: a FTIR investigation

Journal of Food Science and Technology

2015

52(12):7964–7973

  1.  

A. Pourfarzad, M.B.H. Najafi, M.H.H. Khodaparast, M.H. Khayyat

Characterization of fructan extracted from Eremurus spectabilis tubers: A comparative study on different technical conditions

Journal of Food Science and Technology

2015

Volume 52,

Issue 5,

pp 2657–2667

 

  1.  

A. Pourfarzad, M.B.H. Najafi, M.H.H. Khodaparast, M.H. Khayyat, A. Malekpour

Fractionation of Eremurus spectabilis fructans by ethanol: Box-Behnken design and principal component analysis

Journal of Carbohydrate Polymers

2014

No. 106,

pp. 374-383.

 

  1.  

S. Hejri-Zarifi, Z. Ahmadian, A. Pourfarzad, M.H. Haddad Khodaparast

Dough performance, quality and shelf life of flat bread supplemented with fractions of germinated date seed

Journal of Food Science and Technology

2014

Volume 51,

Issue 12,

pp 3776-3784

  1.  

A. Pourfarzad, M.H.H. Khodaparast, M. Karimi, S.A. Mortazavi

Optimization of a novel gel improver for properties of Barbari flat bread using response surface methodology

Journal of Food Science and Technology

2014

Volume 51,

Issue 10,

pp 2344-2356

  1.  

A. Pourfarzad, M.B.H. Najafi, M.H.H. Khodaparast, M.H. Khayyat

Physicochemical Properties of Serish root (Eremurus spectabilis) fructan as Affected by Drying Methods

Quality Assurance and Safety of Crops & Foods

2015

7(5), 687-696

  1.  

A. Pourfarzad, H. Mahdavian-Mehr, N. Sedaghat

 

Coffee silverskin as a source of dietary fiber in breadmaking: Optimization of chemical treatment using response surface methodology

LWT- food science and technology

 

2013

No. 50

pp. 599-606

  1.  

A. Pourfarzad, M.B. Habibi‐Najafi

 

Optimization of a liquid improver for Barbari bread: staling kinetics and relationship of texture with dough rheology and image characteristics

Journal of texture studies

2012

No. 43

pp. 484-493

  1.  

A. Pourfarzad, M. Mohebbi, M. Mazaheri‐Tehrani

 

Interrelationship between image, dough and Barbari bread characteristics; use of image analysis to predict rheology, quality and shelf life

International Journal of Food Science & Technology

2012

Vol. 47; No. 7; pp. 1354-1360.

  1.  

S.H. Razavizadegan Jahromi, F. Tabatabaee, M. Karimi, S.A. Mortazavi, M. Davoodi, A. Pourfarzad, A. Hematian Sourki

Application of Glazing for Bread Quality Improvement

Food Bioprocess Technology

2012

Volume 5, Issue 6, pp 2381-2391

  1.  

A. Pourfarzad, M.H. Haddad Khodaparast, M. Karimi, S.A. Mortazavi, M.G. Davoodi, A. Hematian, S.H. Razavizadegan

Effect of polyols on shelf life and quality of flat bread fortified with soy flour

Journal of Food process Engineering

2011

Vol. 34,

pp. 1435-1448

  1.  

Z. Didar, A. Pourfarzad, M.H.H. Khodaparast

 

Effect of Different Lactic Acid Bacteria on Phytic Acid Content and Quality of Whole Wheat Toast Bread

World Academy of Science, Engineering and Technology

2010

Vol. 66, pp. 1612-1617

  1.  

S.M.A. Razavi, A. Pourfarzad, A.H. Sourky, S.R. Jahromy

The physical properties of fig as a function of moisture content and variety

Philippians' Journal of Agriculture

2010

Vol. 93, No. 2, pp. 149-160

 

 

  1. مقالات علمی چاپ شده در نشریات داخلی:

ردیف

نام نویسنده

عنوان مقاله

عنوان نشریه

تاریخ

شماره نشریه

  1.  

زهرا شوقی، آریا باباخانی، امیر پورفرزاد

 

بررسی خصوصیات بافتی، رنگ و حسی پاستای غنی شده با کنسانتره‌ی پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama)

علوم و فنون شیلات

1400

جلد ۱۰ شماره ۳ صفحات ۳۷۰-۳۸۵

  1.  

کرامت الله رضایی، امیر پورفرزاد، علی ابراهیمی، روح الله کریمی، زهرا پیراوی

روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان

نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی

1400

آنلاین

  1.  

شیوا بیلانکوهی، بابک قنبرزاده، امیر پورفرزاد، حامد همیشه کار، موسی رسولی

شناسایی ترکیبات پلی فنولی ساقه انگور سفید بیدانه ایرانی استخراج شده به روش سبز توسط دستگاه LC-MS/MS

مجله علوم و صنایع غذایی ایران

1399

در نوبت چاپ

  1.  

طاهره محروسی، امیر پورفرزاد

بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن

پژوهش های صنایع غذایی

1399

در نوبت چاپ

  1.  

کرامت الله رضایی، امیر پورفرزاد، علی ابراهیمی، روح الله کریمی، زهرا پیراوی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته انگور سیاه سردشت، استخراج شده با استفاده از دو روش پرس سرد و حلال

مجله علمی پژوهشی

علوم و فناوری غذایی

1399

در نوبت چاپ

  1.  

سیامک غیبی، امیر پورفرزاد، علیرضا مهرگان نیکو

استخراج عصاره بره‌موم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه

تحقیقات تولیدات دامی

1399

دوره 9، شماره 3، 1399، صفحات 99-111

  1.  

شیوا بیلانکوهی، بابک قنبرزاده، امیر پورفرزاد، حامد همیشه کار، موسی رسولی

تولید فیتونیوزوم به عنوان سیستم لیپیدی جدید برای ریزپوشانی عصاره ساقه انگور

مهندسی بیوسیستم ایران

1399

دوره 51، شماره 1، صفحات 183-193

  1.  

کرامت الله رضایی، امیر پورفرزاد، علی ابراهیمی، روح الله کریمی، زهرا پیراوی

بررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت

مهندسی بیوسیستم ایران

۱۳۹۸

سال پنجاهم، شماره ۲، صفحات ۳۸۹ -۳۹۸

  1.  

زهرا شوقی، آریا باباخانی، امیر پورفرزاد

 

اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی های شیمیایی و پخت پاستا

فصلنامه شیلات

۱۳۹۸

سال هفتاد و دوم، شماره ۲، صفحات ۱۵۶ -۱۶۷

  1.  

امیر پورفرزاد، سیامک غیبی، زهرا احمدیان

تاثیر روشهای مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق

فناوری‌های نوین غذایی

1396

دوره 5، شماره 2، صفحات 301-318.

  1.  

امیر پورفرزاد، مهدی کریمی، زهرا احمدیان، سودیه هجری، سیامک غیبی

 

استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش های چندمتغیره متقارن و نامتقارن

پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

1396

جلد 13، شماره 5، صفحات 663-679.

  1.  

امیر پورفرزاد، سیامک غیبی، و زهرا احمدیان

ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز

فناوری‌های نوین غذایی

1395

دوره 4، شماره 14، صفحه 81-99.

  1.  

امیر پورفرزاد، محمد حسین حداد خداپرست، مهدی کریمی و سید علی مرتضوی

بهینه سازی اجزا ژل بهبوددهنده برای بهبود خواص فارینوگرافی خمیر و کیفیت نان بربری

مجله علوم و صنایع غذایی ایران

1394

دوره 12، شماره 47، 181-196

  1.  

امیر پورفرزاد، محمدباقر حبیبی نجفی، محمد حسین حداد خداپرست، محمد حسن زاده خیاط

بهینه سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن

 

مجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

1394

جلد 11، شماره 5، صفحات 545-535

  1.  

محمد حسین حداد خداپرست، امیر پورفرزاد، مهدی خدنگ نیکفرجام، امیر حداد خداپرست، علی سرداریان

بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر

نشریه ی نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی

1394

سال هفتم/شماره اول/1-7

  1.  

سودیه هجری ظریفی، محمدحسین حداد خداپرست، زهرا شیخ الاسلامی، مسعود شفافی زنوزیان، امیر پورفرزاد

بررسی تاثیر جوانه هسته خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری

 

فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی

۱۳۹۳

سال ششم، شماره ۱۹، ص ۲۵

  1.  

عبدالله همتیان سورکی، هادی مهدویان مهر، امیر پورفرزاد، ناصر صداقت

بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تأثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

1392

سال هشتم، شماره 1، صفحات  11-22

  1.  

امیر پورفرزاد، محمد حسین حداد خداپرست، مهدی کریمی و سید علی مرتضوی

کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا

مجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

1392

جلد 9، شماره 4، صفحات 285-294

  1.  

امیر پورفرزاد، محمدباقر حبیبی نجفی، محمد حسین حداد خداپرست، محمد حسن زاده خیاط

کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن

 

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

1392

جلد 2، شماره 3، صفحات 219-228

  1.  

امیر پورفرزاد، محمد حسین حداد خداپرست، مهدی کریمی و سید علی مرتضوی

بررسی خواص

مکانیکی ژل بهبوددهنده نان بربری با استفاده از روش شناسی رویه پاسخ

مجله علمی پژوهشی

علوم و فناوری غذایی

1391

سال چهارم، شماره دوم، 11-24

  1.  

عبدالله همتیان سورکی، مهدی قیافه داوودی، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، مهدی کریمی، سید حسین رضوی زادگان جهرمی، امیر پورفرزاد

بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای نان بربری غنی شده با آرد کامل سویا

مجله علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تربیت مدرس

1391

شماره 36، دوره 9،

77-85

  1.  

امیر پورفرزاد، محمد حسین حداد خداپرست

نقش امولسیفایرها در کاهش ضایعات نان

ماهنامه صنعت آرد و غذا

1390

سال هفتم، شماره 46، 24-27

  1.  

امیر پورفرزاد، محمد حسین حداد خداپرست، مهدی کریمی و سید علی مرتضوی

استفاده از روش رویه پاسخ در بررسی تاثیر اجزا ژل بهبوددهنده بر چسبندگی خمیر نان بربری

نشریه پژوهش های صنایع غذایی، دانشگاه تبریز

1390

جلد21 – شماره دوم –

268-257

  1.  

سید حسین رضوی زادگان جهرمی، مهدی کریمی، مهدی قیافه داوودی، امیر پورفرزاد، عبدالله همتیان سورکی

مقایسه و تاثیر استفاده از رومال های فرموله شده به منظور افزایش ماندگاری نان بربری

مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

1388

جلد اول، شماره چهارم،

43-62

  1.  

امیر پورفرزاد، مهدی کریمی، مهدی قیافه داوودی، عبدالله همتیان، سید حسین رضوی زادگان

تاثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری.

 

مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

1388

جلد اول – شماره دوم –

17-32

 

 

  1.  سخنرانی ها و پوسترهای ارائه شده در همایش ها:

ردیف

عنوان همایش

عنوان مقاله

نام  نویسنده

تاریخ

محل تشکیل

  1.  

 

4th National Congress on Medicinal Plants

Effect of Drying Methods on Physicochemical Properties of Serish Root (Eremurus spectabilis) Fructan

Amir Pourfarzad, Zahra Ahmadian-Kouchaksaraei,

2015

Tehran- Iran

  1.  

ferdowsi e-Conference on Novel Food Processing- iecfp2013

A liquid improver for Flat bread:

Interrelationship between texture, dough rheology and image features

 

Zahra Ahmadian-Kouchaksaraei, Amir Pourfarzad, Mohammad Bagher Habibi-Najafi

 

2013

Ferdowsi University of Mashhad

  1.  

ferdowsi e-Conference on Novel Food Processing- iecfp2013

A case study on the relationships between selected crumb image and dough rheological

features of Barbari flat bread as influenced by dough mixing and proofing time

Seyed Hossein Razavizadegan Jahromi, Amir pourfarzad, Farideh Tabatabaee Yazdi , Seyed Ali Mortazavi

2013

Ferdowsi University of Mashhad

  1.  

EFFoST Annual Meeting - Process - Structure – Function Relationships

The effect of liquid improver components on microstructure of Barbari bread

A. Pourfarzad, M. Mohebbi, M. Mazaheri-Tehrani

2011

Technical University Berlin, Germany

  1.  

ICAC 2010 : International Conference on Applied Chemistry

Staling

And Quality Of Iranian Flat Bread Stored At Modified Atmosphere In Different Packaging

A., Hematian Sourki, F.,Tabatabaei Yazdi, M., Ghiafeh Davoodi, S.A., Mortazavi, M., Karimi, S.H. Razavizadegan Jahromi and A., Pourfarzad

2010

Amsterdam,

Netherlands

  1.  

1st International Congress on Food Technology

Optimization of emulsifier gel formulation for improvement of flat bread image properties

A. Pourfarzad, M. H. Haddad Khodaparast, M. Karimi, S. Ali Mortazavi

 

2010

Ankara University

  1.  

1st International Congress on Food Technology

Effect of gel improver components on sensory and quality properties of Barbari bread fortified with soy flour using response surface methodology

A. Pourfarzad, M. H. Haddad Khodaparast, M. Karimi, S. Ali Mortazavi

 

2010

Ankara University

  1.  

1st International Congress on Food Technology

Development of shelf stable Iranian Barbari breads using hurdle technology

A. Pourfarzad, M. H. Haddad Khodaparast, M. Karimi, S. Ali Mortazavi

2010

Ankara University

  1.  

11th ASEAN FOOD CONFERENCE

Effect of humectants addition on the shelf-life extensions and quality of Iranian Barbari bread

A., Pourfarzad,  M., Ghiafeh Davoodi, M. H. Hadad Khodaparast, M.,Karimi, A. Hematian Soorki, S.H. Razavizadegan

2009

Brunei Darussalm

  1.  

6th International Food Convention

Effect of polyols addition on the shelf-life extensions and quality of Iranian Barbari bread

A., Pourfarzad,  M.H., Hadad Khodaparast, M., Karimi, A. Hematian Soorki, S.H. Razavizadegan Jahromi and M., Ghiafeh Davoodi

2008

2008Association of Food Scientists and Technologists (IFCON) -

India

  1.  

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

تاثیر ژلاتین و زانتان بر ویژگی های شیمیایی و ارگانولپتیکی قرص فراسودمند سبوس برنج

آیسان یوسفی و امیر پورفرزاد

1398

دانشگاه تربیت مدرس و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران

  1.  

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسی تاثیر لسیتین بر کیفیت و ماندگاری کره فندق

امیر پورفرزاد و رضوانه شکوهی

1398

دانشگاه تربیت مدرس و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران

  1.  

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسی اثر صمغ زانتان برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس فندق

امیر پورفرزاد و نرجس طالب درخشان

1398

دانشگاه تربیت مدرس و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران

  1.  

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

بهینه سازی فرمولاسیون آدامس حاوی استویا

سحر دهقان و امیر پورفرزاد

1397

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران

  1.  

چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران

ترکیب شیمیایی فیبر موجود در فرآورده های جانبی انگور و کاربرد آن در محصولات نانوایی

آرزو فرجی و امیر پورفرزاد

1397

دانشگاه ملایر و انجمن علوم باغبانی ایران

  1.  

چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران

تاثیر دوشاب انگور بر خصوصیات ارگانولپتیکی شیر فندق

امیر پورفرزاد و سیامک غیبی

1397

دانشگاه ملایر و انجمن علوم باغبانی ایران

  1.  

چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران

استخراج روغن هسته انگورهای سیاه سردشت، فخری و ریش بابا و تعیین ترکیبت اسیدهای چرب آن ها

علی ابراهیمی ملاطی، کرامت اله رضایی، امیر پورفرزاد، زهرا پیراوی ونک، روح

الله کریمی

1397

دانشگاه ملایر و انجمن علوم باغبانی ایران

  1.  

چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران

استخراج روغن هسته انگور سیاه سردشت با استفاده از روش پرس سرد و بررسی کمی وکیفی روغن بدست آمده

علی ابراهیمی ملاطی، کرامت اله رضایی، امیر پورفرزاد، زهرا پیراوی ونک، روح

الله کریمی

1397

دانشگاه ملایر و انجمن علوم باغبانی ایران

  1.  

چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران

پایدارسازی و انکپسولاسیون رزوراترول (پلی فنول مشتق شده از انگور) توسط سیستم های حامل بر پایه نانو

شیوا بیلانکوهی، امیرپورفرزاد، بابک قنبرزاده، موسی رسولی، حامد همیشه کار

1397

دانشگاه ملایر و انجمن علوم باغبانی ایران

  1.  

چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران

بررسی دسترسی زیستی و فعالیت نانوفیتوزوم حاوی پلی فنول های عصاره هسته انگور

شیوا بیلانکوهی، امیرپورفرزاد، بابک قنبرزاده، موسی رسولی، حامد همیشه کار

1397

دانشگاه ملایر و انجمن علوم باغبانی ایران

  1.  

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

مدلسازی آماری جمعیت میکروبی و پتانسیل اکسیداسیون-احیا در جوجه کباب های آماده پخت نگهداری شده در یخچال

امیر پورفرزاد، سیامک غیبی، احد راستکار

1395

دانشگاه تربیت مدرس و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران

  1.  

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

تمایل به پرداخت مصرف کنندگان ایرانی برای قند رژیمی (مطالعه موردی: شهر رشت)

امیر پورفرزاد، محمد کاووسی، سیامک غیبی، میرمحمد حسین انگشتری

1395

دانشگاه تربیت مدرس و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران

  1.  

دومین کنفرانس ملی علوم و تکنولوژی های نوین زیستی

استفاده از تخمیر لاکتیکی برای بهبود کیفیت نان بربری غنی شده با فیبر

هسته خرما

امیر پورفرزاد،

زهرا احمدیان کوچکسرایی

1393

دانشگاه ملایر

  1.  

بیست و یکمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

همبستگی بین خصوصیات فروکتان استخراج شده از غده سریش با استفاده از امواج فراصوت

 

امیر پورفرزاد، محمد باقر حبیبی نجفی، محمد حسین حداد خداپرست

1392

دانشگاه شیراز

  1.  

نخستین همایش فرا ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی

مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبود دهنده نان بربری بر خواص مکانیکی خمیر با استفاده از روش شناسی رویه پاسخ

امیر پورفرزاد، محمد حسین حداد خداپرست، سید علی مرتضوی

1390

دانشگاه گرگان

  1.  

بیستمین کنگره صنایع غذایی ایران

بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کاهش جمعیت میکروبی با استفاده از ازن

 

امیر پورفرزاد، محمد حسین حداد خداپرست

1390

دانشگاه صنعتی شریف

  1.  

بیستمین کنگره صنایع غذایی ایران

چقدر به تحقیقات در زمینه نان احتیاج داریم؟

امیر پورفرزاد، مریم اثنی عشری، محمد حسین حداد خداپرست

1390

دانشگاه صنعتی شریف

  1.  

بیستمین کنگره صنایع غذایی ایران

کیفیت و ماندگاری نان بربری محتوی جوانه هسته خرما

سودیه هجری ظریفی، محمد حسین حدادخداپرست، زهرا شیخ الاسلامی، مسعود شفافی زنوزیان، امیر پورفرزاد.

1390

دانشگاه صنعتی شریف

  1.  

بیستمین کنگره صنایع غذایی ایران

کیفیت و ماندگاری نان بربری محتوی آلوهای خشک و تازه

زینب جعفری، حمید توکلی پور، زهرا شیخ الاسلامی، محمد حسین حدادخداپرست، امیر پورفرزاد.

1390

دانشگاه صنعتی شریف

  1.  

نوزدهمین کنگره صنایع غذایی ایران

مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات حسی و کیفی نان بربری غنی شده با سویا با استفاده از روش شناسی رویه پاسخ

امیر پورفرزاد، محمد حسین حداد خداپرست، مهدی کریمی، سید علی مرتضوی

1389

دانشگاه تهران

  1.  

پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون

بررسی برخی خواص فیزیکی، اصطکاکی و آیرودینامیکی انجیر خشک

سید محمد علی رضوی، امیر پورفرزاد، سید حسین رضوی زادگان، عبدالله همتیان

1387

دانشگاه فردوسی مشهد

 

 

پست الکترونیکی: