برگزاری کارگاه آراستگی محیط کار در دانشکده علوم کشاورزی

15 09 2020
کد خبر : 4070459
تعداد بازدید : 67

با همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده علوم کشاورزی اولین دوره آموزشی آراستگی محیط کار( S5) توسط آقای مهندس ناصر اسلامی یکی از مدیران شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان با هدف آشنایی هرچه بیشتر کارشناسان آزمایشگاه‌ها و کارگاه های دانشکده علوم کشاورزی با شرایط آراستگی و نظم بخشیدن به محیط کار، با رعایت پروتوکول بهداشتی برگزار شد. لازم به ذکر است 5S به عنوان موثرترین رهیافت در عملیات اصلاحی و بهبود بهره وری شناخته شده است که با اجرای این اصول در صنایع و سازمانهای مختلف موجب افزایش بهره وری، استفاده بهینه از سرمایه نیروی انسانی و زمان انجام کار، افزایش کارایی و در نهایت سوددهی بیشتر سازمان می‌شود.

برخی از مهم ترین هدف های این دوره عبارتند از افزایش ایمنی و بهداشت ، بهره وری، صرفه جویی در هزینه ها، ارتقاء کیفیت و پیشگیری از خرابی ها در محیط کار آزمایشگاهی با اجرای نظام آراستگی می باشد. اجرای منظم مراحل نظام آراستگی، محیطی پاکیزه و بهداشتی را فراهم می آورد و از همه مهم ترتلاش برای ایجاد عادت های صحیح درکارکنان، مهم ترین عامل درتحقق محیط های آراسته است .

پوستر کارگاه


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب