نمایشگر دسته ای مطالب

آخرین خبرهای دانشکده

نمایشگر دسته ای مطالب

04 01 2025

اولین نشست شورای سیاست‌گذاری دومین کنگره بین‌المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی

اولین نشست شورای سیاست‌گذاری هفدهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی، با حضور رئیس و نایب رئیس انجمن مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون ایران و نمایندگان مؤسسات و سازمان‌های استان در سالن جلسات دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان برگزار شد. در این نشست که دبیران علمی و اجرایی کنگره و نیز نمایندگانی از مؤسسه تحقیقات برنج کشور، اداره کل استاندارد، شرکت شهرک‌های صنعتی، اتحادیه تولیدکنندگان برنج کشور، سازمان جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری و مرکز همکاری‌های علمی شهيد فهميده استان گيلان حضور داشتند، هرکدام از اعضا، ضمن تشریح نقش و اهمیت کنگره در توسعه علم و فناوری در بخش کشاورزی استان، درخصوص بخش‌های مختلف کنگره، تبیین نقش و حمایت‌هایی که در راستای برگزاری هر چه بهتر کنگره می‌توان داشت، بحث و تبادل نظر شد. شایان ذکر است هفدهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی در شهریورماه سال 1404 به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.

25 12 2024

برگزاری رویداد "دامین" به مناسبت روز جهانی دامپرور در دانشگاه گیلان

رویداد "دامین" (دامپروری پایدار، آینده روشن ایران) به مناسبت روز جهانی دامپرور و با همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی علوم دامی دانشگاه گیلان و همکاری اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران، در تاریخ 4 دی ماه با حضور ریاست محترم دانشکده علوم کشاورزی، اساتید، ریاست سازمان جهادکشاورزی، مدیران ستادی، بسیج مهندسین کشاورزی، مدیران صنعت، انجمن ها، اتحادیه ها، دامپروران و تولیدکنندگان بخش خصوصی استان گیلان و جمعی از دانشجویان در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار گردید. این گردهمایی علمی، فرهنگی و حرفه‌ای، بستری فراهم آورد تا ضمن بزرگداشت تلاش‌های دامپروران و متخصصان علوم دامی، گامی مؤثر در تقویت تعاملات علمی، ارتقای دانش و ایجاد پل ارتباطی بین جامعه دانشگاهی و صنعت برداشته شود. در این برنامه، علاوه بر گرامیداشت جایگاه حیاتی دامپروری به عنوان یکی از ارکان اصلی تأمین امنیت غذایی کشور، به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در این حوزه پرداخته شد. در ابتدای این رویداد، جناب آقای دکتر سمیع‌زاده ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان، ضمن خوشامدگویی به حاضران، به تاریخچه دامپروری در ایران و جایگاه آن در کشاورزی و امنیت غذایی پرداخته و بر اهمیت ارتباطات علمی و تبادل تجربیات میان دانشجویان، اساتید و فعالان صنعت دامپروری تأکید کردند. سپس سرکار خانم خدیجه پورحیدری، دبیر انجمن علمی مهندسی علوم دامی دانشگاه گیلان و عضو شورای مرکزی اتحادیه علوم دامی و صنایع غذایی ایران، با تاکید بر اهمیت این روز به عنوان فرصتی برای ادای احترام به تلاش‌های بی‌دریغ و تأثیرگذار دامپروران و متخصصان این حوزه، به اهمیت شناسنامه‌دار شدن روز دامپرور در تقویم شمسی اشاره نموده و از حاضرین دعوت کردند که پیشنهادات و نظرات گرانقدر خود را برای تعیین روز مناسب جهت نظرسنجی عمومی در سطح ملی ارائه دهند. سخنران دیگر این مراسم، ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان جناب آقای دکتر صالح‌ محمدی، با اشاره به موضوعات مرتبط با امنیت غذایی، بحران تأمین انرژی و مهاجرت‌های داخلی، بر ضرورت حضور پررنگ‌تر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در بازار کار، به‌ویژه در زمینه غذا و تولید، تاکید کردند. ریاست بسیج مهندسین کشاورزی استان گیلان، جناب آقای سرهنگ مرادی، نیز با اشاره به اهمیت امنیت غذایی، از نقش کادرسازی و تعلیم نیروهای جهادی در پیشبرد پروژه‌های کشاورزی و زراعی صحبت نموده و گزارشی از اردوهای جهادی سال گذشته و دستاوردهای آن ارائه کردند. از دیگر سخنرانان این مراسم، جناب آقای دکتر سیدضیاءالدین میرحسینی، استاد برجسته گروه مهندسی علوم دامی دانشگاه گیلان، مدیرعامل شرکت سپیدماکیان جناب آقای دکتر ایرج یوسفیان، جناب آقای دکتر صورتی ریاست مرکز تحقیقات ابریشم کشور، جناب آقای مهندس قاسمی عضو هیئت مدیره انجمن مرغداران، بودند. در انتهای مراسم نیز از تلاش‌های ارزشمند فعالان صنعت دامپروری، خیر نیک اندیش علوم دامی استان گیلان جناب آقای مهندس عبدالله نوید و دامپروران نمونه استان که موجبات انتقال دانش و تجربیات تخصصی را فراهم آورده بودند تقدیر و قدردانی شد.  رویداد "دامین" نه تنها فرصتی برای بزرگداشت دستاوردهای گذشته صنعت دامپروری بود، بلکه سکویی برای آغاز گفتمان‌های جدید و یافتن راه‌حل‌های نوآورانه برای آینده این صنعت محسوب می‌شود و امید است که این تلاش‌ها گامی مؤثر در جهت ارتقای جایگاه دامپروری ایران در سطح ملی و بین‌المللی باشد.            

09 12 2024

مراسم گراميداشت روز دانشجو

آئین گرامیداشت روز دانشجو با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده کشاورزی در تاریخ 20 آذرماه 1403 در تالار شهید آوینی برگزار گردید. این مراسم با سخنرانی جناب آقاي دکتر سمیع زاده ریاست محترم دانشکده علوم کشاورزی  آغاز شد. ايشان با ايراد سخنانی، ضمن تبریک روز دانشجو، در مورد مطالبه گری به حق و شایسته دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف دانشکده، صحبت نموده و از دریافت نظرات سازنده دانشجویان به گرمی استقبال کردند. در ادامه، جناب آقاي دکتر مسعود اصفهانی (استاد دانشگاه گیلان در رشته فیزیولوژی گیاهان زراعی) از خاطرات دوران دانشجویی خود در دانشکده كشاورزي برای حضار صحبت کردند. ایشان ضمن یادآوری و پاسداشت زحمات اساتید خود، از تلاش‏ ها و زحمات دانشجویان کشاورزی در بخش های مختلف تحقیقاتی و سختی‏ های فعالیت‏ های عملی آنان صحبت نمودند. گفتنی است در این مراسم با تقدیم لوح یادبود از دو تن از اساتید بازنشسته دانشکده کشاورزی، جناب آقای دکتر احد صحراگرد و سرکار خانم دکتر معظم حسن پور، تقدیر و تجلیل به عمل آمد. همچنین با اهدای لوح تقدیر از 4 نفر از دانشجویان برتر حوزه ‏های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی تقدیر شد.          

03 12 2024

تجليل از عضو هيات علمي دانشكده كشاورزي در هفتمین جشنواره ملی معرفی ارقام گیاهی

 از آقاي دکتر محمود قاسم‌نژاد عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی باغبانی دانشكده علوم كشاورزي دانشگاه گیلان به عنوان برگزیده جشنواره ملي معرفي ارقام گياهي تجلیل گرديد. هفتمین جشنواره ملی معرفی ارقام گیاهی، با حضور وزیر محترم جهاد کشاورزی، معاون محترم وزیر و ریاست محترم سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، معاون محترم وزیر در امور زراعت، روسای مؤسسات تحقیقاتی، محققین، معرفی کنندگان ارقام جدید گیاهی و اصحاب رسانه در سالن اجتماعات موسسه تحقیقات ثبت و گواهي بذر و نهال برگزار شد. در راستای اجرای سیاست‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ ارتقای جایگاه صنعت کیوی در استان و کشور، در اولویت و مأموریت دانشگاه گیلان قرار گرفته است. از این‏رو، برای اولین بار در کشور، در دانشگاه گیلان سه رقم جدید میوه کیوی با گوشت زرد و طعم جدید اصلاح و معرفی شده است که از بین این سه رقم معرفی شده دو رقم به اسامی طلوع و زرین در گروه رقم‌های زودرس و رقم گیلدا جزء رقم میان‌رس طبقه‌بندی می‌شوند. این ارقام به دلیل زودرسی میوه و طعم بسیار عالی می‌توانند باعث افزایش رقابت‌پذیری صنعت کیوی ایران در بازارهای بین المللی شوند. همچنين، این ارقام علاوه بر تنوع‌بخشی به سبد میوه کیوی ایران، نسبت به تغییرات اقلیمی و تنش‌های محیطی، متحمل‌تر هستند و باردهی اقتصادی بالاتری دارند.            

اطلاعیه های دانشکده

نمایشگر دسته ای مطالب

همایش و رویداد ها

نمایشگر دسته ای مطالب

زمان برگزاری: 24 اردیبهشت ماه سال 1404 وبسایت:  https://packaging.guilan.ac.ir  رئیس کنفرانس: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر حسینعلی عابددوست دبیران اجرایی: دکتر مجتبی پوراحمدی و محمد زریابی   معرفی کنفرانس: بسته‌بندی به عنوان یکی از پدیده‌های تأثیرگذار دنیای مدرن علاوه بر محافظت از محصول در برابر عوامل محیطی، به‌عنوان وسیله ارتباطی برای ارائه تصویر برند و نیز نقطه مرجعی برای انتخاب کالا توسط مصرف‌کنندگان مطرح است. در دنیای صنعتی امروز بسته‌بندی به عنوان جزئی لاینفک از چرخه تولید توزیع کالاها تبدیل شده و تخصص‌های بسیاری را درگیر ساخته که هر کدام اهمیتی خاص به خود دارند. شاخه‌هایی چون علوم و فناوری مواد، اقتصاد، روانشناسی، مدیریت بازاریابی، چاپ، تجارت و نیز حوزه‌های هنر و طراحی (دیزاین). به طور مشخص طراحی بسته‌بندی به‌عنوان عاملی تعیین کننده در افزایش درآمد و اشتغال‌زایی از دو رکن طراحی بصری و طراحی سازه تشکیل شده است. طراحی بصری به تایپ، رنگ، صفحه‌آرایی و طرح‌بندی مرتبط است که ذیل رشته طراحی گرافیک جای می‌گیرد. طراحی سازه با طراحی ساختار ظرف، ارگونومی و عملکرد بسته ارتباط دارد که ذیل رشته طراحی صنعتی قرار می‌گیرد. نکته‌ای که در زمینه طراحی بسته‌بندی شایان توجه است لزوم پیوند بین رشته این حوزه بوده که در نتیجه حوزه حاضر را به یکی از چالش برانگیزترین شاخه‌های طراحی بدل ساخته است. با توجه به ضرورت معرفی کالای ایرانی و توسعه تولید و صادرات محصولات کشور که بارها در سال‌های اخیر توسط رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران مورد تذکر واقع شده و نام‌گذاری تمامی سال‌های گذشته با تدقیق در حوزه حمایت از کالای ایرانی و اهتمام به حوزه تولید توسط ایشان، کنفرانس حاضر در تلاش است ابعاد گوناگون موضوع بسته‌بندی به ویژه حوزه طراحی بسته‌بندی را مورد واکاوی قرار دهد. این رویداد در تلاش است با توجه به آنکه یکی از چالش‌های اصلی کالاهای ایرانی به زمینه ارتباطات، برندینگ و طراحی بسته‌بندی آن باز می‌گردد، با بهره‌گیری از مقالات علمی روز و دعوت از سازمان‌ها، نهادها و پژوهشگران و طراحان مرتبط با حوزه طراحی بسته‌بندی اهمیت و کارکرد این زمینه سرنوشت‌ساز در تجارت، اقتصاد و اشتغال‌زایی را نمایان کرده و در نهایت این رویداد با برنامه‌ریزی و اتخاذ سیاست‌ها و راهبردهای لازم مسیر را برای پیشرفت و ارتقای هنر و صنعت بسته‌بندی ایران هموار سازد.   محورهای کنفرانس: استراتژی‌ها و راهکارهای توسعه تولید و برندسازی محصولات ایرانی؛ نسبت هویت و طراحی بسته‌بندی؛ نقش تبلیغات در بسته‌بندی؛ چاپ و نقش آن در بسته‌بندی؛ رابطه بسته‌بندی با فناوری و الگوهای جدید ارتباطی؛ پژوهش‌های علوم و فناوری مواد انواع بسته‌بندی‌ها و نسبت آن با طراحی بسته‌بندی؛ محیط زیست و علوم و فناوری بسته‌بندی؛ مطالعات مالکیت و حقوق مادی و معنوی بسته‌بندی؛ جستارهای وابسته به علم اقتصاد، تجارت، بازاریابی و شناخت بازارهای مرتبط علوم و فناوری بسته‌بندی؛ مطالعه، نقد و بررسی طراحی بسته‌بندی ایران در بستر تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فناوری‌های نوین؛ آینده‌پژوهی، آینده‌نگاری، راهبردپردازی، چشم‌اندازسازی، سناریوپردازی و ... درباره علوم و فناوری بسته‌بندی ایران؛ آسیب شناسی روش‌ها، ساختارها و زمینه‌های آموزش طراحی بسته‌بندی و پیشنهاد راهبردها و روش‌های نوین؛ و کلیه محورهای مرتبط با ابعاد هنری، فنی و اجتماعی طراحی بسته‌بندی.

کنفرانس ملی طراحی بسته بندی و نوآوری

زمان برگزاری: 8 و 9 اسفندماه سال 1404 وبسایت: jelvehonar.guilan.ac.ir  رئیس کنفرانس: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر حسینعلی عابددوست  دبیر اجرایی: محمد زریابی معرفی کنفرانس: کنفرانس بین المللی «جلوه‌های هنر ایرانی اسلامی ...» سعی دارد زمینه‌های پژوهش در عرصۀ هنر، فرهنگ، علوم و اسناد مرتبط با هنر ایرانی و هنر اسلامی را با نگاه ویژه به پیوندها و هم‌گرایی‌های فرهنگ و هنر ایران و روسیه، آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا؛ از کهن‌ترین ایام تا عصر حاضر را فراهم کند. با اهتمام به اینکه کنفرانس حاضر گشایشی در زمینۀ شناخت، تفسیر و تعالی مطالعات نظری هنر این منطقه از دورۀ باستان تا جلوه‌های نوظهور آن باشد، اهداف زیر قابل تبیین است: تقویت ارتباطات، بحث و تبادل نظر میان پژوهشگران، اساتید و دانشجویان حوزه هنر ایران، روسیه و کشورهای محدودۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا شناسایی سرمایه‌های غنی فرهنگ و هنر ایران، روسیه و کشورهای حوزۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا به جامعۀ علمی و هنری ایران و جهان بهره‌وری بهینه از ظرفیت‌های ویژۀ فراملیتی در گسترش مطالعات فرهنگی و هنری در منطقه و جهان ایجاد انگیزه در پژوهشگران جوان حوزۀ مطالعاتی فرهنگ و هنر در منطقه کمک به گسترش مرزهای علم و توسعۀ روابط حوزه‌های مختلف هنر با علوم دیگر توسعۀ علمی مطالعات نظری هنرهای ایران و گسترش مطالعات در زمینۀ پیوندهای فرهنگ و هنر ایران، روسیه و کشورهای محدودۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا ترویج فرهنگ و هنر در بطن جوامع به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین مواریث تمدن‌ها تأمین مکتوبات نظری نوین و یاری به حوزۀ منابع آموزش دانشگاهی هنر محورهای کنفرانس: محور ویژه: پیوند هنر ایرانی اسلامی با مناطق روسیه، آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا رابطه هنرهای ایرانی اسلامی و فرهنگ  رابطه هنرهای ایرانی اسلامی و علوم  رابطۀ هنرهای ایرانی اسلامی و اسناد سیر تحول و تطوّر نقوش ایرانی اسلامی

کنفرانس بین المللی جلوه‌های هنر ایرانی اسلامی در فرهنگ، علوم و اسناد

تقویم آموزشی

18 خرداد

انتخاب واحد دانشجويان (27 الی 29 شهریور)

ا مهر

شروع کلاس ها

8 الی 10 مهر

حذف و اضافه دروس

تا 15 آذر

امتحانات میان ترم

11 آذر الی 13 دی

حذف اضطراری (تک درس)

8 مهر الی 13 دی

حذف ترم (کارشناسی)

13 دی

پایان کلاس ها

2 الی 15 دی

ارزشیابی اساتید و دریافت کارت ورود به جلسه

16 دی الی 4 بهمن
هم اکنون

امتحانات پایانی نیمسال اول

تا 12 بهمن

ثبت موقت نمرات

تا 14 بهمن

ثبت نهایی نمرات